Grill and Chill
thuis diner
carpaccio - oud Hollands | hiphanging bief | pesto | oude boeren kaas | pijnboompitten | rucola
mix-grill - Irene's kipsate (Indische marinade) | biefstukjes (marinade naar keuze) | jalapeno worst met cheddar cheese (hot) of varkenshaas
DESSERT - stroopwafel dessert | mascarpone | slagroom | vanille | stoofpeer | speculaaskruiden | speculaas | stroopwafel
optie: - gazpacho | koude soep van rauwe groenten en kruiden | tomaat en in de originele versie zonder vlees | € 5,50
SERVIES - ieder gerecht krijgt bijpassend servies
€ 35,00 p.p. incl. gebruik van uw keuken (vanaf 8 pers.) excl. personeelskosten
Your Choice
thuis diner
keuze:carpaccio truffel - runderhaas | gemengde salade | truffelmayonaise | oude boeren kaas | pijnboompitten
carpaccio coquilles - dungesneden coquilles | kalfsjus | truffel | witlof | groene appel
----
keuze:vega tartaar
- steak tartaar gemaakt van diverse groenten | diverse bereidingswijze | kruiden & marinade
zalm tartaar - verse zalm | gerookte zalm | crame fraiche | wasabi | limoen | kappertjes |kruiden
----rib-eye grainfed - langzaam gegaard op de bigg green egg | mango chutney Irene's | salade van asperges
kraken rum dessert
- cheesecake | pumpkin cookie crum | koffie | caramel | krakken rum
SERVIES - ieder gerecht krijgt bijpassend servies
€ 45,00 p.p. incl. gebruik van uw keuken | reserveren verplicht excl. personeelskosten
Surf&Turf
thuis diner
carpaccio coquilles - dungesneden coquilles | kalfsjus | truffel | witlof | groene appel
steak tartaar - black angus | mayoniase | truffel | mosterd | cornichons | worcestershiresaus | rode rode ui | kappertjes
kreeft* & asperges - Hollandse asperges (zolang we ze nog hebben) | kreeften staart | botersaus | gekoote aardappel | ei
dessert - aardbeien romanoff | aardbei | wodka | citroen | slagroom | hangop | merengue
*bereiden de kreeft bij u thuis | ieder gerecht krijgt bijpassend servies
€ 65,00 p.p. incl, gebruik van uw keuken excl. personeelskosten
WILD EXCLUSIEF
WALKING DINNER
WILD (geserveerd met een 3tal amuse)
- peer met bospaddenstoelen duxelles (sherry) blauwe kaas | amandel
- wilde paddenstoelensoep gebonden, romig
- harde / malse worst | hert | wild zwijn
(mocht het lukken wildzwijnbig op spit)
VLAAMSE WILDSTOOF met knolselderijfriet (koud), soort patatje zuurvlees |trappistenbier | ontbijtkoek | kardemom | wildfont | hert haas ree
- gevulde ganzenborstfilet | pistachenoot | abrikoos | couscous | koriander | rode wijn (W3) | ganzenvet
JAGER lekker aan het werk met de jager en daar na dan je eigen producten garen (fazant of eend) op de piramide bbg… wij hebben dan een mooie port saus gereed met een notenbrood (afhankelijk van wat het wordt)
WILDZWIJN RACK - sinaasappel, laurier, rozemarijn pompoen, pastinaak, paddenstoel
DESSERT - pepernoot | speculaas | boerenjongens | triffle | kweekperencompote
SERVIES - ieder gerecht krijgt bijpassend servies
prijzen afhankelijk van personeel, locatie en seizoen.
VEGETARISCH MENU
WALKING DINNER
pompoensoep | pompoen | wortel | ras el hanout (kruiden /gemengd) | pompoenpitten | ui | gember | knoflook | gerooterde biet | groentebouillon
broodplank: Quadrino’s | biologisch | dip: bieten | paprika | boter | kruidenboter
kompaccio | komkommer | gemarineerde biet | salade | appel | avocado | geitenkaas | noten
waldorfsalade | verse ananas | mandarijn | walnoten | notenmix | bleekselderij | appel | radijs | druiven | frisee sla | rosso sla | verschillende soorten cress
vis uit de oven | gegratineerde kabeljauw met geitenkaas | gedroogde tomaten | geitenkaas | citroen | tijm | ui
uit de oven
wellington | portobello wellington (vega) | rozemarijn | geitenkaas | balsamico | zontomaat | pijnboompitten | geserveerd met zoete aardappel | seizoensgroenten
prijzen afhankelijk van personeel, locatie en seizoen.
KERST MENU
ZITTEND DINER OF BUFFET
VOORGERECHT
Rilette | kabeljauw rilette | bleekselderij met walnoot | brood: painqnip (Carl Siegert Harmelen) | dressing van walnotenolie en perenstroop
vitello tonata | kalfsfricandeau | verse tonijn | kappertje | mayonaise | zontomaat | cress
TUSSENGERECHT
visstoof |
Kabeljauw | rode pesto | kruiden | mozzarella | tomaat | verse kruiden | gestoomd
vleestoof |
cacciatora | jagersstoof van kip uit de oven | rode wijn | olijf | verse kruiden | enz.
HOOFDGERECHT
Wild | wildzwijnrug van de big green egg/bbq | geserveerd met gebakken aardappeltjes-rozemarijn/tijm | witlof | rode wijnsaus | stoofperen licor 43
Italiaanse Kip | kipfilet ingedraaid in een kruiden mix | coppa | roomsaus met knoflook-spinazie-zontomaat – grana padano | geserveerd met gebakken aardappeltjes-rozemarijn/tijm | stoofperen licor 43
DESSERT
Tarte aux poires | peren walnoten (Stuffken Harmelen) taart | fangipane | peer topping | basilicum room
Limoncello triffle in een glas |
mascarpone | yoghurt | gemengd fruit | geroosterde amandelsnippers
mengsel van cantuccini koekjes | limoncello
VANAF € 32,50 p.p.*
*exclusief tussengerecht
MENU
[]