VOORBEELD #01 HAPJES KOUD
- KAZEN: diverse soorten franse kazen | streekkazen | kleine planken |
voor op tafel | boter | kruidenboter | tapenade | truffelmayonaise

-serranoham-zontomaat spies | coppa di parma-gegrilde pompoen spies |
stukjes/blokjes italiaanse salami | gegrilde courgette/aubergine |
chorizo | olijven

WARM
- gehakt | gehaktballetjes volgens oma’s recept
- saté | kleine sateetje | kip | ketjap | ui | sambal | knoflook | satésaus

BROODPLANK
molensteenbreekbrood | stokbrood
- servies | luxe servetten | chafingdish | benodigdheden
(uitgaand van 6 hapjes p.p.)

prijs: € 9,25 p.p.
VOORBEELD #02 HAPJES KOUD
hollandseplateau
- plateau van diverse blokjes kaas (groene hartkaas oud, jong en belegen) | diverse soorten worst | olijven | komkommer | tomaat | druiven | serranoham-zontomaat | coppa-zontomaat
toastjes
- mini broodje | tonijnsalade | roomkaas | filet American | roomkaas/serranoham | zalm | garnalen | coppa/tapena’de | enz.

WARM
- gehakt | gehaktballetjes volgens oma’s recept | mosterd | mayonaise

SERVIES
- luxe servetten | disposables

prijs: € 5,95 p.p. (4 hapjes p.p.)
VOORBEELD #03 HAPJES KOUD
- tafelgarnituur | zoutje&nootje | terra kleurrijke groente chips | olijf

diverse broodjes (op “Carl Siegert” painqnip brood)
- zalm-roomkaas | haring | brie | filet | eiersalade | kruidenkaas-serranoham | rosbief-truffelmayonaise | pulled pork | enz.
tappa’s met oud Hollandse kaas
- blokjes streek kaas (doruval/vinkentealer/boeren oud) | mini tomaatje | komkommer | selderij | dipsaus | olijven | salami | chorizo | bamboe prikker
coppa met zongedroogde tomaat
- bamboe prikker serranoham met zongedroogde tomaat | quiche
zalm tartaar
- lepel | gesneden zalm | kruiden | mierikswortel | crème fraîche | bosui | peterselie | bieslook
eendenborst
- lepel | eendenborst | appel | uit gebakken spek | appelstroop-appeledik

WARM
- gehakt balletjes | gehakt van ’t huis, vers bereid | volgens oma’s recept

Prijs: € 12,65p.p.
WIJN-SPIJS #04 HAPJES VOORBEELD WIJN-SPIJS
ontvangst:
yello prosecco frizzante – lolly | geitenkaas | honing | pistachenoten

1e gang:
chardonay/viognier Jean Claude Mas | languedoc | langzaam gegaarde lamsbout | couscoussalade | enz.

2de gang: (zoet)
- bardadillo pedro ximenez sherry – love shock (chocoladetaart) | roodfruit | muntroom

wijn:
bij een proeverij gaan we uit van 1 gerechtje incl. een glaswijn | de wijnen zijn afgestemd met een sommelier/wijn specialist
*2 flessen i.v.m. kleinere glazen

(de gerechten zijn op basis van fingerfood en vervangen niet een volledige maaltijd)

Prijs: à € 23,45 p.p.
PINCHOS #05 HAPJES samenstelling van de pinchos:
- runder carpaccio | ruccola | truffelmayo
- gegrilde kipfilet | roomkaas | peppadew
- tonijnsalade | veldsla | komkommer
- gerookte forel | kruidenmayonaise
- gevulde champignons | tapenada | roomkaas |verse kruiden
- avocado | noot melange |roomkaas
- manchego | vijg | vijgencompote
- buffel mozzarella | tomaat | rode peper
(geserveerd per 12/per soort)

Prijs: 16,95 p.p.*
HAPJES NIEUW #06 HAPJES INFORMATIE VOLGT MEDIO JANUARI 2019
MENU
[]