Administratie:
Claire de Lorme
Ma | woe | vrij
Btw nr. 855915407
KvK: 64947114
E. admin@irenes.nl
NL70ABNA 0473718782
Centrale keuken
(Woerden-Harmelen-Utrecht)
Techniekweg 13b,
3481 MK ,Harmelen
T. 0348-508795
E. info@irenes.nl
Sales: Kim de Lorme
T. 06-50 270 965
E. info@irenes.nlInformatie
terug van ... parttime creatief kook talent #creativecookirenes Voor onze concepten, walking diners en diner is dit onze creatieveling met een kook talent. Denk hierbij met name aan de invulling van onze walking diners, Reizende Restaurant met een wisselend thema. Maar ook zeker ook een ondersteunende factor als we praten over begeleiden en opleiden van onze collega's intern/extern Anouk de Lorme Bedrijfsleider Ooit kwam ik een dagje helpen... nu 12 jaar later..... Jaren werken in de horeca is nog niet mede verantwoordelijk zijn voor een catering bedrijf. Ik denk dat we inmiddels een mooi bedrijf hebben neergezet met een brede productlijn.

De grootste voldoening komt uit de samenwerking met onze klanten/partner die gebruik maken van onze verse producten. Geen dag is hetzelfde… Wel heb ik geleerd “wat velen zeggen, maar zeker niet doen”, wij wel doen.

Quote Kim/broer: Zonder mijn zus waren we niet wie we zijn!
Kim de Lorme Supervisor Horeca leer je niet, maar is een levensstyle. Alle extremen komen in ons vak naar voren, waarbij tevredenheid van de klant altijd voorop staat. In 13 jaar tijd heeft ons team gebouwd aan wie we nu vandaag de dag zijn. Wellicht niet bekend bij een breed publiek, maar juist bij de particulieren en bedrijven die partnership hoog in het vaandel hebben staan. Dagelijks gedreven door....
Liefde voor het vak, passie, ambachtelijkheid, oplossingsgericht
en altijd zoekende naar innovatie.
Claire de Lorme #finance Irene's een quote?
sorry ik ben met feiten bezig.......
Finance, het is even wat anders als je jaren lang gewerkt hebt in de confectie branche met een groot deel als filiaalleider bij een tweetal grote kledingmerken. Maar goed, door dagelijkse verhalen (thuis) en aanvullingen die ik al steeds vaker deed in ons bedrijf is de stap steeds kleiner geworden om de totale finance te gaan doen.

Nu drie jaar later, in een groeiende organisatie met veel diversiteit, kijk ik terug op drie mooie opbouwende jaren van onze organisatie.
Kris(tina) Graafstal Medewerker algemeen Altijd met structuur aanbrengen bezig...
meten is weten...
Het is alweer 8 jaar, me realiserende nu de vraag gesteld werd. Als de vraag gesteld wordt wat ik nu voor functie heb, denk ik dat het er meer op neerkomt dat ik Kris ben! De structuur aanbrengen is een dagelijkse bezigheid, omdat de organisatie onderheven is aan een grote diversiteit en veranderingen. Dus flexibel en oplossingsgericht is ook een sterke kant, als ik het mag zeggen.

quote Kim: zoekt wel eens te vaak naar diepte…dit maakt Kris, Kris!
Mandy Gerssen Keuken ondersteuner Binnen Irene’s is er altijd plek voor stage of een combinatie school-werk opleiding. Dit is mogelijk vanaf niveau 1. Mandy was ooit stagiaire bij ons en nu onze
grote ondersteuning in de centrale keuken.

bij Irene's Catering heb ik mijn opleidingstraject doorlopen
van stagiaire tot het behalen van mijn diploma. Nu al 5 jaar
werkzaam en met veel plezier!

Quote: Kors, Michael Kors...
Rianka Smienk centrale keuken quote:
Geen probleem!
momenteel mede verantwoordelijk voor onze "sandwich delivery" een dagelijks variërende job, waarbij er nooit een dag voorbij gaat zonder verrassingen.

Daarnaast de ondersteuning voor Annejet, verantwoordelijk voor het bedrijfsrestaurant in De Meern.
[]