Grill and Chill thuis diner carpaccio - oud Hollands | hiphanging bief | pesto | oude boeren kaas | pijnboompitten | rucola

mix-grill - Irene's kipsate (Indische marinade) | biefstukjes (marinade naar keuze) | jalapeno worst met cheddar cheese (hot) of varkenshaas

DESSERT - stroopwafel dessert | mascarpone | slagroom | vanille | stoofpeer | speculaaskruiden | speculaas | stroopwafel

optie: - gazpacho | koude soep van rauwe groenten en kruiden | tomaat en in de originele versie zonder vlees | € 5,50

SERVIES - ieder gerecht krijgt bijpassend servies

€ 35,00 p.p. incl. gebruik van uw keuken (vanaf 8 pers.)
excl. personeelskosten
Your Choice thuis diner keuze:
carpaccio truffel - runderhaas | gemengde salade | truffelmayonaise | oude boeren kaas | pijnboompitten
carpaccio coquilles - dungesneden coquilles | kalfsjus | truffel | witlof | groene appel
----
keuze:
vega tartaar - steak tartaar gemaakt van diverse groenten | diverse bereidingswijze | kruiden & marinade
zalm tartaar - verse zalm | gerookte zalm | crame fraiche | wasabi | limoen | kappertjes |kruiden
----
rib-eye grainfed - langzaam gegaard op de bigg green egg | mango chutney Irene's | salade van asperges

kraken rum dessert - cheesecake | pumpkin cookie crum | koffie | caramel | krakken rum
SERVIES - ieder gerecht krijgt bijpassend servies

€ 45,00 p.p. incl. gebruik van uw keuken | reserveren verplicht
excl. personeelskosten
Surf&Turf thuis diner carpaccio coquilles - dungesneden coquilles | kalfsjus | truffel | witlof | groene appel

steak tartaar - black angus | mayoniase | truffel | mosterd | cornichons | worcestershiresaus | rode rode ui | kappertjes

kreeft* & asperges - Hollandse asperges (zolang we ze nog hebben) | kreeften staart | botersaus | gekoote aardappel | ei

dessert - aardbeien romanoff | aardbei | wodka | citroen | slagroom | hangop | merengue

*bereiden de kreeft bij u thuis | ieder gerecht krijgt bijpassend servies

€ 65,00 p.p. incl, gebruik van uw keuken

excl. personeelskosten
WILD EXCLUSIEF WALKING DINNER WILD (geserveerd met een 3tal amuse)
- peer met bospaddenstoelen duxelles (sherry) blauwe kaas | amandel
- wilde paddenstoelensoep gebonden, romig
- harde / malse worst | hert | wild zwijn
(mocht het lukken wildzwijnbig op spit)

VLAAMSE WILDSTOOF met knolselderijfriet (koud), soort patatje zuurvlees |trappistenbier | ontbijtkoek | kardemom | wildfont | hert haas ree
- gevulde ganzenborstfilet | pistachenoot | abrikoos | couscous | koriander | rode wijn (W3) | ganzenvet

JAGER lekker aan het werk met de jager en daar na dan je eigen producten garen (fazant of eend) op de piramide bbg… wij hebben dan een mooie port saus gereed met een notenbrood (afhankelijk van wat het wordt)
WILDZWIJN RACK - sinaasappel, laurier, rozemarijn pompoen, pastinaak, paddenstoel

DESSERT - pepernoot | speculaas | boerenjongens | triffle | kweekperencompote
SERVIES - ieder gerecht krijgt bijpassend servies

prijzen afhankelijk van personeel, locatie en seizoen.
VEGETARISCH MENU WALKING DINNER pompoensoep | pompoen | wortel | ras el hanout (kruiden /gemengd) | pompoenpitten | ui | gember | knoflook | gerooterde biet | groentebouillon

broodplank: Quadrino’s | biologisch | dip: bieten | paprika | boter | kruidenboter

kompaccio | komkommer | gemarineerde biet | salade | appel | avocado | geitenkaas | noten

waldorfsalade | verse ananas | mandarijn | walnoten | notenmix | bleekselderij | appel | radijs | druiven | frisee sla | rosso sla | verschillende soorten cress

vis uit de oven | gegratineerde kabeljauw met geitenkaas | gedroogde tomaten | geitenkaas | citroen | tijm | ui uit de oven

wellington | portobello wellington (vega) | rozemarijn | geitenkaas | balsamico | zontomaat | pijnboompitten | geserveerd met zoete aardappel | seizoensgroenten

prijzen afhankelijk van personeel, locatie en seizoen.
KERST MENU ZITTEND DINER OF BUFFET VOORGERECHT
Rilette | kabeljauw rilette | bleekselderij met walnoot | brood: painqnip (Carl Siegert Harmelen) | dressing van walnotenolie en perenstroop
vitello tonata | kalfsfricandeau | verse tonijn | kappertje | mayonaise | zontomaat | cress

TUSSENGERECHT
visstoof | Kabeljauw | rode pesto | kruiden | mozzarella | tomaat | verse kruiden | gestoomd
vleestoof | cacciatora | jagersstoof van kip uit de oven | rode wijn | olijf | verse kruiden | enz.

HOOFDGERECHT
Wild | wildzwijnrug van de big green egg/bbq | geserveerd met gebakken aardappeltjes-rozemarijn/tijm | witlof | rode wijnsaus | stoofperen licor 43
Italiaanse Kip | kipfilet ingedraaid in een kruiden mix | coppa | roomsaus met knoflook-spinazie-zontomaat – grana padano | geserveerd met gebakken aardappeltjes-rozemarijn/tijm | stoofperen licor 43

DESSERT
Tarte aux poires | peren walnoten (Stuffken Harmelen) taart | fangipane | peer topping |
basilicum room
Limoncello triffle in een glas | mascarpone | yoghurt | gemengd fruit | geroosterde amandelsnippers mengsel van cantuccini koekjes | limoncello

VANAF € 32,50 p.p.* *exclusief tussengerecht
MENU
[]